Hallo Norbrygg
Vil gjerne lage et juleøl som går bra sammen med salt og feit mat, spesielt pinnekjøtt.
Har lagd (mi aller første) oppskrift og ser at den ligner mye på en mørk ipa. Norsk juleøl vektlegger kanskje maltpreget, det her er et forsøk på å få fram humlene - centennial, amarillo, mosaic.
Har tatt med mest maris otter, men og litt münchen, hvete, svart hvete og flaked barley.
Åssen vil det her ølet bli? Og vil det funke bra med norsk julemat?
Er spesielt usikker på maltutvalget. Oppskrifta er i skjermdump fra beersmith.
Dette er min første post, men jeg har søkt mye og lest mye her. Tusen takk for mange gode svar opp igjennom!
Vil gjerne lage et juleøl som går bra sammen med salt og feit mat, spesielt pinnekjøtt.
Har lagd (mi aller første) oppskrift og ser at den ligner mye på en mørk ipa. Norsk juleøl vektlegger kanskje maltpreget, det her er et forsøk på å få fram humlene - centennial, amarillo, mosaic.
Har tatt med mest maris otter, men og litt münchen, hvete, svart hvete og flaked barley.
Åssen vil det her ølet bli? Og vil det funke bra med norsk julemat?
Er spesielt usikker på maltutvalget. Oppskrifta er i skjermdump fra beersmith.
Dette er min første post, men jeg har søkt mye og lest mye her. Tusen takk for mange gode svar opp igjennom!