Jeg ser at dette har blitt diskuert tidligere, men etter å ha lest igjennom en del tråder er jeg fortsatt ikke helt i mål rundt dette temaet.
Jeg har noen hele bønner av Crema sjoko vanilje som jeg tror ville passet perfekt i en allerede godt utprøvd stout oppskrift. Jeg planlegger å tilsette dette ved flasking. Per nå heller jeg mot å bruke ca 100g kaffe på en 25liters batch.
Jeg har en espressomaskin som jeg tenkte å bruke til dette formålet.
1. Er 100gram bønner innafor å bruke?
2. Hva skal jeg be kaffemaskinen "spytte" disse 100g bønnene ut som. Vanlig kaffe, eller kruttsterk espresso?
På forhånd tusen takk for alle svar!
Jeg har noen hele bønner av Crema sjoko vanilje som jeg tror ville passet perfekt i en allerede godt utprøvd stout oppskrift. Jeg planlegger å tilsette dette ved flasking. Per nå heller jeg mot å bruke ca 100g kaffe på en 25liters batch.
Jeg har en espressomaskin som jeg tenkte å bruke til dette formålet.
1. Er 100gram bønner innafor å bruke?
2. Hva skal jeg be kaffemaskinen "spytte" disse 100g bønnene ut som. Vanlig kaffe, eller kruttsterk espresso?
På forhånd tusen takk for alle svar!