Hei,
Jeg opplever at skumfastheten på bryggene mine er helt fraværende. Etter litt lesning har jeg skjønt at dette har med (mangel på?) proteiner å gjøre.
Karboneringen i flaskene er bra, og når jeg heller bygger det seg en god skumtopp, men den faller rett ned til ingenting.
Er dette en konsekvens av at jeg brygger med ekstrakt? Er det noe jeg kan tilsette for å kompensere for de proteinene jeg evnt mangler?
Jeg har vasket glass godt i kun varmt vann, slik at det ikke er zalo rester som bryter ned skummet.
Gode tips mottas med takk!
Jeg opplever at skumfastheten på bryggene mine er helt fraværende. Etter litt lesning har jeg skjønt at dette har med (mangel på?) proteiner å gjøre.
Karboneringen i flaskene er bra, og når jeg heller bygger det seg en god skumtopp, men den faller rett ned til ingenting.
Er dette en konsekvens av at jeg brygger med ekstrakt? Er det noe jeg kan tilsette for å kompensere for de proteinene jeg evnt mangler?
Jeg har vasket glass godt i kun varmt vann, slik at det ikke er zalo rester som bryter ned skummet.
Gode tips mottas med takk!