Hei,
Er heilt ny på dette, så mulig eg missforsto, men her er svaret mitt
OG: 1052 (Skulle vert 1.044)
EBC: 28
IBU: 8
FG: 1011 (~1.010)
Effekt: 79% (?)
Vannmengde til mesk: 25L
Malt: Pilsen, Pale, Cara, og Pale Crysteal
Vannmengde til skylling: 9L
Humle: Magnum og Saaz
Vørtermengde på gjæringskar: ca 21L
Nedkjølingstid med kappe: ca 25 min
Trub i gryte etter tapping på gjæringskar: litt, men overaskande lite.
Hva vil dere gjøre annerledes neste gang?
Starte tiligere på kvelden...
Er heilt ny på dette, så mulig eg missforsto, men her er svaret mitt
OG: 1052 (Skulle vert 1.044)
EBC: 28
IBU: 8
FG: 1011 (~1.010)
Effekt: 79% (?)
Vannmengde til mesk: 25L
Malt: Pilsen, Pale, Cara, og Pale Crysteal
Vannmengde til skylling: 9L
Humle: Magnum og Saaz
Vørtermengde på gjæringskar: ca 21L
Nedkjølingstid med kappe: ca 25 min
Trub i gryte etter tapping på gjæringskar: litt, men overaskande lite.
Hva vil dere gjøre annerledes neste gang?
Starte tiligere på kvelden...