Halla folkens!
Under er en liste av mitt lille lager med råvarer. Hva vil dere brygget ut av det (evt hva vil dere kjøpt inn i tillegg, jeg vil helst bruke opp mest mulig av det jeg har liggende)?
Oppskrifter tas imot med stor glede
20 kg dark munich
15 kg Pilsener malt,
10 kg brown light
15 kg spelt
5 kg Münchener malt type I,
10 kg hvetemalt lys,
1,8 kg hvetemalt mørk,
1,6 kg flaket bygg
2,1 kg CaraRed, EBC 40-50,
6,3 kg Caramalt mørk, EBC 110-130,
5,3 kg røykmalt, EBC 3-6,
4,4 kg sjokolademalt, EBC 940-1000,
4,2 kg røstet malt, EBC 1300-1500.
Humle:
1 kg Hallerthauer Tradition, 5,7% alfasyre
450 g Saaz, 3,5% alfasyre.
Gjær:
5 Brewferm lager,
3 Munton overgjæret,
5 Safale S-04, overgjæret,
4 Safbrew WB-06 til hveteøl.
2 glass safale us05
Under er en liste av mitt lille lager med råvarer. Hva vil dere brygget ut av det (evt hva vil dere kjøpt inn i tillegg, jeg vil helst bruke opp mest mulig av det jeg har liggende)?
Oppskrifter tas imot med stor glede
20 kg dark munich
15 kg Pilsener malt,
10 kg brown light
15 kg spelt
5 kg Münchener malt type I,
10 kg hvetemalt lys,
1,8 kg hvetemalt mørk,
1,6 kg flaket bygg
2,1 kg CaraRed, EBC 40-50,
6,3 kg Caramalt mørk, EBC 110-130,
5,3 kg røykmalt, EBC 3-6,
4,4 kg sjokolademalt, EBC 940-1000,
4,2 kg røstet malt, EBC 1300-1500.
Humle:
1 kg Hallerthauer Tradition, 5,7% alfasyre
450 g Saaz, 3,5% alfasyre.
Gjær:
5 Brewferm lager,
3 Munton overgjæret,
5 Safale S-04, overgjæret,
4 Safbrew WB-06 til hveteøl.
2 glass safale us05