JO, det gjærer på mye samme måte som i øl.eller det vil si det gjærer vel ikke på samme måte som øl
Det er vel riktig å annta at det er litt sukker tilgjengelig for gjæren så den kan produsere CO2 så brødet hever
og ja det er små mengder alkohol i brød
Det er rett. Vi som spiser brødet skal ha det meste av næringen, ikke gjæren.Klønete formulert, det gjærer på samme måte, men ikke i samme grad
så mye alkohol er det vel ikke i brøddeigen
Hvis du betrakter helt tørt brød som umaltet hvete burde du vel treffe ganske bra på utbytteberegninger?
Jepp - hadde blitt et veldig luftig brød om det hadde gjæret som øl...det gjærer på samme måte, men ikke i samme grad...
Kult! Hold oss jevnlig oppdatertDa snurrer WLP590 på røreren og første runde med tørking av krutonger er i gang. Et brett med brødterninger veier ca 400 g etter tørking.
Vis vedlegget 39466
Det skal jeg. Det eneste problemet så langt er at vi kaster mindre brød enn jeg trodde...Kult! Hold oss jevnlig oppdatert
Det skal jeg. Det eneste problemet så langt er at vi kaster mindre brød enn jeg trodde...
For testens skyld kan du jo "glemme" de nyinnkjøpte brødene i åpen pose fremme på benkenDet skal jeg. Det eneste problemet så langt er at vi kaster mindre brød enn jeg trodde...
Ta kontakt med en nærliggende kantine el.lFor testens skyld kan du jo "glemme" de nyinnkjøpte brødene i åpen pose fremme på benken
Så det er HAN som mater alle rottene i by'n?Min gamle far går på butikken og tømmer brødskjæremaskinen for skalker han gir til duene i parken. Fuglene skal vel ikke ha loff, så å ta det til brygging er vel et godt alternativ.
Da er meskingen unnagjort. Traff OG perfekt, så det var godt med tilgjengelig stivelse i brødet. Meskedagen forløp uten dramatikk. Brukte litt mer meskevann – og tilsvarende mindre skyllevann. Effektiviteten var 78 %, som er noe lavere enn jeg vanligvis får. Satt til gjæring med WLP590 (diastaticus) – det blir spennende å se hvor dette ender.
Vis vedlegget 39577 Vis vedlegget 39578
Jeg laget en egen oppskrift med brød, så jeg mente egentlig at jeg traff OG i forhold til den. Satte PPG til 30: Bière de Garde Recipe - Fallen Madonna with bread | BrewgrHva var utbyttet fra brødet? Iom at du sa du traff OG men hadde lavere utbytte enn vanlig?
Jeg laget en egen oppskrift med brød, så jeg mente egentlig at jeg traff OG i forhold til den. Satte PPG til 30: Bière de Garde Recipe - Fallen Madonna with bread | Brewgr
Satte PPG til 30