Tradisjonsbryggere

Duckboot

Norbrygg-medlem
Norbrygg ønsker å kartlegge tradisjonell brygging i Norge, før og nå. Det vil si, ikke brygging av moderne øl som porter, pils og IPA, men malt-/korn-øl som dine besteforeldre og oldeforeldre brygget. Gjerne med einerlåg og muligens andre urte-tilsetninger. I denne sammenheng så ønsker vi få kontakt med dere som:

* Brygger tradisjonelt eller kjenner om noen som brygger tradisjonelt.
* Vet om noen som kan kjenne til gamle tradisjoner for ølbrygging.
* Kjenner til noen som bruker sin egen gjær.
* Vet om noen skriftlige kilder til gamle bryggetradisjoner.

Hvis du tror du er innenfor ett eller flere av disse punktene, så send mail til [email protected].
 
Sist redigert:
Jeg får feilmelding på [email protected] også..
Eg både kjenner kveikere, tradisjonsbryggere og brygger konnjøl på nyere metoder...

Her er feilmelding eg fikk tilbake på mailen:
chinook.norbrygg.no avvisade ditt meddelande till följande e-postadresser:

[email protected]
Det gick inte att hitta e-postadressen du angav. Kontrollera mottagarens e-postadress och försök sedan skicka meddelandet igen. Kontakta din supportavdelning om problemet kvarstår.

chinook.norbrygg.no gav det här felet:
<[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table


Diagnostisk information för administratörer:

Genererande server: DAG02.HMC.local

[email protected]
chinook.norbrygg.no
Remote Server returned '550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table'

Ursprungshuvuden:

Received: from hubext03.HMC.local (192.168.46.132) by DAG02.HMC.local
(192.168.46.12) with Microsoft SMTP Server (TLS) id 15.0.1076.9; Fri, 25 Nov
2016 21:07:44 +0100
Received: from williams-mbp.lan (84.48.161.171) by smtp.isphuset.no
(195.35.82.76) with Microsoft SMTP Server (TLS) id 8.3.327.1; Fri, 25 Nov
2016 21:07:44 +0100
From: =?utf-8?Q?Norsk_Korn=C3=B8lfestival?= <[email protected]>
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="Apple-Mail=_5AC02336-F785-429E-A4A5-0B9B67ACFB18"
Subject: Tradisjonel brygging
Message-ID: <[email protected]>
Date: Fri, 25 Nov 2016 21:10:02 +0100
To: <[email protected]>
MIME-Version: 1.0 (Mac OS X Mail 9.3 \(3124\))
X-Mailer: Apple Mail (2.3124)
Return-Path: [email protected]
 
Alle dere som er godt inne i Tradisjonsbrygging ....:
29. og 30. september under Norsk Kornølfestival kommer det bryggere fra Litauen på Fredag og blir å brygge med glødende steiner..
Oppskåk og smaking nokre timar seinere..
Dagen etter blir det brygging fra Stjørdal med oppskåk....
Vi bygger et såinnhus ved hovedinngangen til festivalen, og griller en hel gris ved siden av..
Richard Preiss frå Canada vil prate om genetikken til Kveiken, medan Lars Marius Garshol tar seg av eventyret om Kveiken..
Vi får besøk av ølblader og opplevelsene står i Kø..
Noen som fikk lyst ? www.bryggfestival.no
Du finn oss på Facebook i gruppen Norsk Kornølfestival..

stein3.jpg
 
Tilbake
Topp