Men det er aromaen. Maisen gir ikke søt smak. den gir vel tvert i mot et tørt og lett øl. Og du kan bruke mye av den; opptil 30%.
Jeg tror jeg prøver. Det blir visst egentlig ikke helt riktig uten amerikansk torader (bygg altså, jeg snakker ikke om musikk til arbeidet

.) Det skal være spesielt smakløst! Jeg vet ikke om det er å få tak i, og ikke har jeg tenkt å stresse for å finne det , heller, så det får stå sin prøve om det blir litt typeuriktig maltsmak. Jeg har en temmelig lys pilsnermalt, så jeg tar 3,5 kg av den, og 1 kg valset mais. Magnum til 18 IBU ved 60, og 15 gr Mittelfrüh ved 1. No sparge, og sikter mot å sitte med 18 liter ferdig øl. Sakkarifikasjon i 90 minutter ved 65 grader + at jeg kjører innmesk på 42 og et proteinsteg for sikkerhets skyld, for å få maks FAN til gjæren, siden det er såpass mye mais, og pilsnermalten min så vidt jeg vet ikke er maks modifisert. Gjæring med -05 på 16-17 grader.