Takker!
Photoshop CC!
Photoshop CC!
Dobbel berliner weisse. Bringebær oppå granaten til Hop Grenade. Layrs og Over, ganske kjapt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Begynte på 1070, men melkesyrebakteriene spiste nok til å OG ned til 1058 på fire dager på 40 grader. PH-stripene viste under 3.5. Ble ganske surt, tilsatte 250g laktose uten at det ble søtt. Bra fornøyd, ja, men skal eksperimentere mer med mindre surhet, kanskje en sur starter uten å syrne hele batchen. Har 2L syrnet ananasjuice nå som skal oppi en brett-IPA.Dobbel berliner weisseBare uppa du OG til rundt 1.050? Blir det ålreit? Gjæret som vanlig? Ferdig på et par-tre måneder?
![]()
Begynte på 1070, men melkesyrebakteriene spiste nok til å OG ned til 1058 på fire dager på 40 grader. PH-stripene viste under 3.5. Ble ganske surt, tilsatte 250g laktose uten at det ble søtt. Bra fornøyd, ja, men skal eksperimentere mer med mindre surhet, kanskje en sur starter uten å syrne hele batchen. Har 2L syrnet ananasjuice nå som skal oppi en brett-IPA.
Sent from my iPhone using Tapatalk