Har lest en del tråder her inne, men finner ikke svaret på akkurat det jeg lurer på. Håper noen av hjelpe!
Etter å ha vasket ferdig gjæren sitter man med flere glass der gjæren ligger i bunn med en klar væske over seg. Er det da mulig å helle av en del av væsken på alle glassene for å samle alt på et sted..? Er jo litt slitsomt med 5-6 glass i kjøleskapet når man strengt tatt kan klare seg med ett...?
Og: Denne ferdige vaska gjæren på bunn er fortsatt beregnet som "slurry" i mr.malty kalkulatoren..? Am i right?
Tusen takk på forhånd for alle svar!
Etter å ha vasket ferdig gjæren sitter man med flere glass der gjæren ligger i bunn med en klar væske over seg. Er det da mulig å helle av en del av væsken på alle glassene for å samle alt på et sted..? Er jo litt slitsomt med 5-6 glass i kjøleskapet når man strengt tatt kan klare seg med ett...?
Og: Denne ferdige vaska gjæren på bunn er fortsatt beregnet som "slurry" i mr.malty kalkulatoren..? Am i right?
Tusen takk på forhånd for alle svar!