Hei Folkens
Jeg har begynt å brygge litt selv, og dette er utrolig spennende.
Det jeg lurer på er hva forsaker den litt særegne smaken som oftest er fellesnevneren for mikrobryggeri og hjemmebrygger?
Det jeg tenker på er: Hvis du drikker eksempelvis noen forskjellige typer øl fra nøgne ø og den du lager selv har disse en fellesnevner som ikke er i carlsberg, tuborg osv. (Hittil har jeg antatt at det er gjæren som brukes )
Jeg har lyst å få til ett brygg som er nærmest mulig butikkpils til dama.
Jeg har begynt å brygge litt selv, og dette er utrolig spennende.
Det jeg lurer på er hva forsaker den litt særegne smaken som oftest er fellesnevneren for mikrobryggeri og hjemmebrygger?
Det jeg tenker på er: Hvis du drikker eksempelvis noen forskjellige typer øl fra nøgne ø og den du lager selv har disse en fellesnevner som ikke er i carlsberg, tuborg osv. (Hittil har jeg antatt at det er gjæren som brukes )
Jeg har lyst å få til ett brygg som er nærmest mulig butikkpils til dama.