Særegen smak

Hei Folkens

Jeg har begynt å brygge litt selv, og dette er utrolig spennende.

Det jeg lurer på er hva forsaker den litt særegne smaken som oftest er fellesnevneren for mikrobryggeri og hjemmebrygger?

Det jeg tenker på er: Hvis du drikker eksempelvis noen forskjellige typer øl fra nøgne ø og den du lager selv har disse en fellesnevner som ikke er i carlsberg, tuborg osv. (Hittil har jeg antatt at det er gjæren som brukes )

Jeg har lyst å få til ett brygg som er nærmest mulig butikkpils til dama.
 
Jeg har mer tro på at det er gjæren som ikke er filtrert
Da spessielt overgjæret


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tror det ja
Nå har jeg ikke smakt så mange pils fra mikrobryggeriene, men mener at de er ikke så veldig langt unna vanlig pils


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Gjæren er definitivt en fellesnevner. Feks Nøgne Ø bruker mye WLP007 slik jeg har forstått, og i blindtester har jeg kjent igjen at det er en Nøgne Ø øl.
 
Tilbake
Topp