PetterL
Norbrygg-medlem
27.10.2022 - Solera Lambic tilsettes frukt
Solera lambic målt til 1,010 SG (Brett har spist den ned fra 1,0135 SG etter primærgjæringen med WLP550)
Aprikos Lambic:




Solera lambic målt til 1,010 SG (Brett har spist den ned fra 1,0135 SG etter primærgjæringen med WLP550)
Aprikos Lambic:
- 300gr frukt per liter lambic (samme forhold som Cantillon Fou'Foune)
- 5 liter Aprikospuré fra Boiron (100% frukt, ikke tilsatt sukker)
- 16,7 liter Solera Lambic
- 275gr frukt per liter lambic (Cantillon Rosé de Gambrinus = 200g/l, Cantillon Lou Pepe = 300g/l)
- 3,1kg norske Bringebær, kjøpt ferske på slutten av sesongen og fryst
- 1 liter Bringebærpuré fra Boiron (100% frukt, ikke tilsatt sukker)
- 15,0 liter Solera Lambic



