Sikkert to premier. Den minste + den størsteHvorfor 1000050, trodde det var en mill?
Sikkert to premier. Den minste + den størsteHvorfor 1000050, trodde det var en mill?
114 loddHvorfor 1000050, trodde det var en mill?
Arrangerte en butikkpils-blindsmakingfor noen uker siden (undertittel: "Er egentlig favorittpilsen din favorittpilsen din?"), men den ble egentlig ødelagt av at Schous var med. Det ble til en "Plukke Schous ut fra mengden"-konkurranse. 5 av 6 klarte det. Den gir meg litt håp om at ønsket etter noe annet enn "helt OK" butikkpils (som ikke er tilsatt fruktsmak) fortsatt er til stede.Betalingsmur![]()
Plutselig har Norge fått en ny favoritt-pils. Bak står denne trønderen. Hun brygger halvparten av alt øl i landet.
– Vi er veldig overrasket, tilstår bryggerimesteren som skjenker halve landet: Plutselig har hovedstaden fått tre nasjonale ølmerker. Dypt inni mega-bryggeriet på Gjelleråsen: Hvor mye Oslo-smak er igjen?www.aftenposten.no
Helt sikkert godkjent av LucasVisstnok ekte reklame fra Chile - sydd inn i Star Wars-filmene(!)
Er det ikke det vi kaller produktplassering :-/Visstnok ekte reklame fra Chile - sydd inn i Star Wars-filmene(!)
Moro, jeg likte det ølet godt.Dette var litt artig - hadde en litt eldre Imperial Stout som hadde stått en stund på cornelius-fat og som jeg ikke var helt fornøyd med. Det er gjæret både med Lallemand Voss og S-04 og masse "malt-rester" og styr.
Har sendt det til NM i fjor og tror jeg sendte noe til @Kold Brygg på et tidspunkt også. Men syns det var bla. for svakt og litt for beskt og tørt i avslutningen. Jeg fikk tips fra bla. PØBEL Bryggeri og Skamlaust Bryggeri her i Trondheim om å frysedestillere det. Jeg gjorde dette og det ble en del bedre og fikk mer fylde og alkoholisk sødme.
Det ble ikke så mye igjen til slutt (ca. 5 L), og jeg tappet det på 0.33 L bokser - (tenkte ikke på at det diskvalifiserte meg fra å sende inn til NM). Har sett litt på Tree House Brewing sine videoer i det siste og registrerte meg da de ba om å få smake på hjemmebrygg. Ble faktisk trukket ut og greide å sende det gjennom tollen. Nå har de lagt ut smakevideo!
Håper bare "old raisin" ikke var tegn på tydelig oksideringEr også enig i at det fortsatt var litt vel tørr avslutning.
Hvilket bryggeri er det snakk om ?![]()
Økonomistudio
www.aftenbladet.no