erikraude
Norbrygg-medlem
Oksebacon?Igjen fordeler med å brygge selv. Snart må man ha en okse i hagen også. For å være selvforsynt![]()
Oksebacon?Igjen fordeler med å brygge selv. Snart må man ha en okse i hagen også. For å være selvforsynt![]()
Av en eller annen grunn så mente jeg at jeg leste kjøtt(okse) i innlegget til Jørgen. Må ha vært noe dagdrømming det. Men greit å være selvforsynt med både kjøtt og bacon. Så da får det blir okse og gris i hagenOksebacon?
Så noen ga bort en stuegris på finn. Hadde det vært nær meg hadde jeg hatt både bacon og ribbe i hus allerede.Av en eller annen grunn så mente jeg at jeg leste kjøtt(okse) i innlegget til Jørgen. Må ha vært noe dagdrømming det. Men greit å være selvforsynt med både kjøtt og bacon. Så da får det blir okse og gris i hagen![]()
Oksebacon?
Var borti noe de kalte Halal-Bacon borti Sverige... Var visst kalkun...Oksebacon?
Godt?Den lokale slakteren i Namsos, selger noe de kaller oksebacon, kjøtt som er saltet og røkt på samme måte som det baconet de også lager.
Det har ikke blitt til at jeg har testet det ennå. Får vel gjøre det da.Godt?
Reagerer litt på det med brannalarm om flaskesprenging.
Kanskje vi skal tilby et lite bryggekurs....?