Takk for svaret. Dykket i kunnskap om vannjustering var oppløftende. Så nå er det bare å sette i gang. En spennende hobby for en som bor langt nord og må fylle mørke tida med noe givende.
Kjenner meg godt igjen med hensyn til førstebrygget..... Løsningen for tett sil ble kverning med grovere innstilling. Med for finkvernet korn fekk eg to problemer: først tett maltrør, og så påfølgende plenty bunnfall av fin konsistens pga all røringen for å få åpnet maltrøret igjen... min tredje batch gikk bedre, då kunne eg kjøre pumpa kontinuerlig og slapp å røre i det hele tatt.
Har selv nettopp kjøpt en Bratberg. Nettopp brygget en Wit (brygg 2). For å unngå tett maltrør så blandet jeg inn halvt kilo med risskall. Har ikke bestemt meg om jeg skal kjøpe meg en pumpe snart. Nå sirkulerer jeg bare med øse hvert 10-15. minutt. Syns d er kjekt med litt håndarbeid under meskingen Er godt fornøyd med bryggeren så langt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.