[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Pius X
Kode: KLP832
Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
Øltype: 5.J. Belgisk trippel
Antall poeng i konkurransen: 39,66 av 50
OG: 1080
FG: 1012
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
5000 gram 79 % pilsner 3 EBC
150 gram 2 % munich 25 EBC
1200 gram 19 % farin 0 EBC
Vann
17 l til innmesking
Meskeskjema
90 min 65 °C
Humle
50 gram cascade Hel 7.6 %-alfa 60 min
10 gram saaz Pellet 3.8 %-alfa 5 min
Krydder og andre tilsetninger
15 gram koriander koketid 15 min
1 ts irish moss koketid 15 min
1/2 ts gjærnæring koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Flytende 1.5 liter starter
Kommentar til gjær: starter ble dekantert
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 18-21 Huub Huijs
2666 LORA
Tlf: 90964536
E-post: [email protected]
Klubb:
Medlem: Ja
Innlevering: I posten
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Pius X
>>> KLIPP UT >>> Kode: KLP832
>>> KLIPP UT >>> Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
Øltype: 5.J. Belgisk trippel
Antall poeng i konkurransen: ** av **
OG: 1080
FG: 1012
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU, med formel - Velg -.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
5000 gram 79 % pilsner 3 EBC
150 gram 2 % munich 25 EBC
1200 gram 19 % farin 0 EBC
gram % EBC
gram % EBC
gram % EBC
gram % EBC
Vann
17 l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
90 min 65 °C
min °C
min °C
min °C
min °C
Kommentar til mesking:
Humle
50 gram cascade Hel 7.6 %-alfa 60 min
10 gram saaz Pellet 3.8 %-alfa 5 min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
Krydder og andre tilsetninger
15 gram koriander koketid 15 min
1 ts gram irish moss koketid 15 min
1/2 ts gram gjærnæring koketid 15 min
gram koketid min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Flytende 1.5 liter starter
Kommentar til gjær: starter ble dekantert
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 14 dager ved 18-21 grader
Modning/sekundærgjæring: 10 dager ved 12 grader
Lagring: ved 12 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
Bryggedato: 16.01.2010
Tappedato: 10.02.2010
Navn på brygget: Pius X
Kode: KLP832
Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
Øltype: 5.J. Belgisk trippel
Antall poeng i konkurransen: 39,66 av 50
OG: 1080
FG: 1012
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
5000 gram 79 % pilsner 3 EBC
150 gram 2 % munich 25 EBC
1200 gram 19 % farin 0 EBC
Vann
17 l til innmesking
Meskeskjema
90 min 65 °C
Humle
50 gram cascade Hel 7.6 %-alfa 60 min
10 gram saaz Pellet 3.8 %-alfa 5 min
Krydder og andre tilsetninger
15 gram koriander koketid 15 min
1 ts irish moss koketid 15 min
1/2 ts gjærnæring koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Flytende 1.5 liter starter
Kommentar til gjær: starter ble dekantert
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 18-21 Huub Huijs
2666 LORA
Tlf: 90964536
E-post: [email protected]
Klubb:
Medlem: Ja
Innlevering: I posten
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Pius X
>>> KLIPP UT >>> Kode: KLP832
>>> KLIPP UT >>> Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
Øltype: 5.J. Belgisk trippel
Antall poeng i konkurransen: ** av **
OG: 1080
FG: 1012
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU, med formel - Velg -.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
5000 gram 79 % pilsner 3 EBC
150 gram 2 % munich 25 EBC
1200 gram 19 % farin 0 EBC
gram % EBC
gram % EBC
gram % EBC
gram % EBC
Vann
17 l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
90 min 65 °C
min °C
min °C
min °C
min °C
Kommentar til mesking:
Humle
50 gram cascade Hel 7.6 %-alfa 60 min
10 gram saaz Pellet 3.8 %-alfa 5 min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
gram ---- %-alfa min
Krydder og andre tilsetninger
15 gram koriander koketid 15 min
1 ts gram irish moss koketid 15 min
1/2 ts gram gjærnæring koketid 15 min
gram koketid min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Flytende 1.5 liter starter
Kommentar til gjær: starter ble dekantert
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 14 dager ved 18-21 grader
Modning/sekundærgjæring: 10 dager ved 12 grader
Lagring: ved 12 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
Bryggedato: 16.01.2010
Tappedato: 10.02.2010