Jeg kjøpte alt jeg trengte hos bryggselv.
Brukte 4.5 kg av denne:
http://www.bryggselv.no/products/pale-malt-1kg-knust
og en halv kilo av denne:
http://www.bryggselv.no/products/caramel-malt-lys-1kg-knust
Brygget ble gyllent, er fortsatt litt usikker på dette med EBC, så jeg kan ikke angi fargen mer eksakt. Står og putrer og gjærer i kjelleren, og jeg gir det en uke til før jeg ser på det. Da har det stått i to uker.
Jeg mesket med pose rett i kokekaret, si fra om du skal gjøre det samme og trenger fremgangsmåte...
Brukte 4.5 kg av denne:
http://www.bryggselv.no/products/pale-malt-1kg-knust
og en halv kilo av denne:
http://www.bryggselv.no/products/caramel-malt-lys-1kg-knust
Brygget ble gyllent, er fortsatt litt usikker på dette med EBC, så jeg kan ikke angi fargen mer eksakt. Står og putrer og gjærer i kjelleren, og jeg gir det en uke til før jeg ser på det. Da har det stått i to uker.
Jeg mesket med pose rett i kokekaret, si fra om du skal gjøre det samme og trenger fremgangsmåte...