Hei! og god kveld/natt...
Har snekret litt på en IS med tyske aner... (Mulig det er som å banne i kjærka, men jeg gjør det likevel >
)
Se på vedlagt nedenfor.. Dvs, jeg brygger med Speidel 50ltr, må derfor bruke en del "dried" for og få opp OG til ett akseptabelt nivå.
Liker å få kommentarer på denne! Ser for meg at dette blir neste brygg. :skitbra: :skitbra:
Ser for meg en medium body på denne, og kjører derfor en proteinpause på 50 i 30min, forsukring på 67 i 45min og utmesk på 76 i 10min.
Bra eller?
Fyr løs!
Har snekret litt på en IS med tyske aner... (Mulig det er som å banne i kjærka, men jeg gjør det likevel >
Se på vedlagt nedenfor.. Dvs, jeg brygger med Speidel 50ltr, må derfor bruke en del "dried" for og få opp OG til ett akseptabelt nivå.
Liker å få kommentarer på denne! Ser for meg at dette blir neste brygg. :skitbra: :skitbra:
Ser for meg en medium body på denne, og kjører derfor en proteinpause på 50 i 30min, forsukring på 67 i 45min og utmesk på 76 i 10min.
Bra eller?
Fyr løs!