Hei.
Som nevnt i presentasjonen satt vi en Porter på en Beer Brew 60 kvelden før nyttårsaften. Vi tror dette gikk greit, men er usikre på enkelte ting. Det første er om vi vasket for mye. Vi endte med litt for mye vørter når vi skulle koke. OG etter koking er 1060. Vet ikke hva slags alkoholprosent vi kan forvente til slutt?
Det neste er hvor lenge den bør gjære. Stormgjæringen startet natt til første nyttårsdag og varte ca. 2 dager. Nå plopper det nå sånn innimellom. Har ikke helt tatt tiden enda, men det er fortsatt ikke mer enn 5 dager siden den ble satt på gjæringskar.
Har i og for seg også spørsmål om omstikking og tapping på flasker, men det kan komme senere :attevar:
Som nevnt i presentasjonen satt vi en Porter på en Beer Brew 60 kvelden før nyttårsaften. Vi tror dette gikk greit, men er usikre på enkelte ting. Det første er om vi vasket for mye. Vi endte med litt for mye vørter når vi skulle koke. OG etter koking er 1060. Vet ikke hva slags alkoholprosent vi kan forvente til slutt?
Det neste er hvor lenge den bør gjære. Stormgjæringen startet natt til første nyttårsdag og varte ca. 2 dager. Nå plopper det nå sånn innimellom. Har ikke helt tatt tiden enda, men det er fortsatt ikke mer enn 5 dager siden den ble satt på gjæringskar.
Har i og for seg også spørsmål om omstikking og tapping på flasker, men det kan komme senere :attevar: