I dag brygget jeg brakeøl for første gang. Jeg tok utgangspunkt i oppskrifta til Halvor så jeg er litt spent på hva han har å si.
Jeg var på skauen i dag og sanket endel einer. Det ble en full 22 liters gryte med små einerkvister med mye bær på. Jeg klyppte vekk en del Av de tjukke greinene.
22 liter einerkvister med mye bær kokt ca en halv time.
2400 gram honning
1000 gram sukker
600 gram spraymalt
30 gram cascade humle kokt 60 min.
Honning sukker og spraymalt blandet jeg sammen og ga det godt oppkok før jeg hadde det oppi einer avkoket. Cascade kokte jeg i en gryte for seg.
Nå blir det spennende å se åssen dette barker i vei :skaal2:
PS Jeg slenger på et annet spm. Er det noen som har peiling på tørking av einerbær? ???
Jeg var på skauen i dag og sanket endel einer. Det ble en full 22 liters gryte med små einerkvister med mye bær på. Jeg klyppte vekk en del Av de tjukke greinene.
22 liter einerkvister med mye bær kokt ca en halv time.
2400 gram honning
1000 gram sukker
600 gram spraymalt
30 gram cascade humle kokt 60 min.
Honning sukker og spraymalt blandet jeg sammen og ga det godt oppkok før jeg hadde det oppi einer avkoket. Cascade kokte jeg i en gryte for seg.
Nå blir det spennende å se åssen dette barker i vei :skaal2:
PS Jeg slenger på et annet spm. Er det noen som har peiling på tørking av einerbær? ???