[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Monstermild
OG: 1037
FG: 1009
Farve (beregnet): 64 EBC
Beregnet bitter: 21 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
2250 gram Pale Malt 5,9 EBC
200 gram Crystal Malt 130 EBC
300 gram Mørk Krystallmalt 400 EBC
100 gram Black Malt 1400 EBC
200 gram Amber Malt 137,5 EBC
200 gram Chocolate Malt 689,5 EBC
Vann
Innmesking 9,5 liter
Skylling 18 liter (75 °C)
Meskeskjema
75 min 65 °C
Humle
28 gram Fuggles 4,5 %-alfa 60 min
11,5 gram Fuggles 4,5 %-alfa 15 min
11,5 gram Fuggles 4,5 %-alfa 2 min
Øvrige ingredienser
5 gram Klar Urt 15 min
1/2 ts Wyeast gjærnæring 10 min
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP002 English Ale
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager (4 dager ved 18 °C, økning til 20-21 °C de 10 siste dagene)
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig (like under 2 vol/CO2
Bryggedato: 21.07.2011
Tappedato: 04.08.2011
Navn på brygget: Monstermild
OG: 1037
FG: 1009
Farve (beregnet): 64 EBC
Beregnet bitter: 21 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
2250 gram Pale Malt 5,9 EBC
200 gram Crystal Malt 130 EBC
300 gram Mørk Krystallmalt 400 EBC
100 gram Black Malt 1400 EBC
200 gram Amber Malt 137,5 EBC
200 gram Chocolate Malt 689,5 EBC
Vann
Innmesking 9,5 liter
Skylling 18 liter (75 °C)
Meskeskjema
75 min 65 °C
Humle
28 gram Fuggles 4,5 %-alfa 60 min
11,5 gram Fuggles 4,5 %-alfa 15 min
11,5 gram Fuggles 4,5 %-alfa 2 min
Øvrige ingredienser
5 gram Klar Urt 15 min
1/2 ts Wyeast gjærnæring 10 min
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP002 English Ale
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager (4 dager ved 18 °C, økning til 20-21 °C de 10 siste dagene)
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig (like under 2 vol/CO2
Bryggedato: 21.07.2011
Tappedato: 04.08.2011