heisann!
Jeg har fått oppdrag om å lage en øl til en spesiell event som skjer 7. juni. Hun som gav meg oppdraget er ikke så veldig ølbevisst, men hun likte flaska med Obolon Hveteøl som jeg tok med tilbake fra ukraine, og likte også Hoegaarden. Så jeg har tenkt å lage en øl som er enten wit, hefeweissen, eller lignende. Men tid er selvfølgelig et stort problem her... har dere en god oppskrift som er drikkeklar en måned etter bryggedatoen, for disse ølsortene? Jeg kan brygge fra ekstrakt eller all-grain, sånn sett er det ikke så viktig. Men ekstrakt er enklest!
takk på forhånd hvis du kan redde meg!
Joseph
Jeg har fått oppdrag om å lage en øl til en spesiell event som skjer 7. juni. Hun som gav meg oppdraget er ikke så veldig ølbevisst, men hun likte flaska med Obolon Hveteøl som jeg tok med tilbake fra ukraine, og likte også Hoegaarden. Så jeg har tenkt å lage en øl som er enten wit, hefeweissen, eller lignende. Men tid er selvfølgelig et stort problem her... har dere en god oppskrift som er drikkeklar en måned etter bryggedatoen, for disse ølsortene? Jeg kan brygge fra ekstrakt eller all-grain, sånn sett er det ikke så viktig. Men ekstrakt er enklest!
takk på forhånd hvis du kan redde meg!
Joseph