Hei.
Jeg har to typer øl (dersom det nå kan kalles øl) til gjæring. Totalt 48liter! Igrunnen skulle jeg ha fått ølet over på flasker/ fat i slutten juni/begynnelsen juli, men pga div årsaker har ikke tiden strukket til . Jeg lurer på om ølet må kastes, eller om det er muligheter for å "redde" det? Spørsmålet er vel rettere sagt om ølet kan f.esk. "råtne" av for lang gjæringstid?
Er det noen som har vært borti dette problemet før? Håper på hjelp snarest!
Jeg har to typer øl (dersom det nå kan kalles øl) til gjæring. Totalt 48liter! Igrunnen skulle jeg ha fått ølet over på flasker/ fat i slutten juni/begynnelsen juli, men pga div årsaker har ikke tiden strukket til . Jeg lurer på om ølet må kastes, eller om det er muligheter for å "redde" det? Spørsmålet er vel rettere sagt om ølet kan f.esk. "råtne" av for lang gjæringstid?
Er det noen som har vært borti dette problemet før? Håper på hjelp snarest!