Satte tirsdag 24.juni ett ølsett som da var min andre batch.
Coopers Wheat, Coopers Wheat malt-ekstrakt og Wyeast Belgisk Witbier 3944
Siden jeg kvelden før hadde fått ferdig min STC-1000 så røyk gjæringskaret inn i kjøleskapet på 20 grader.
(Første batchen min gjæret på vaskerommet på mellom 19-22 så da satte jeg 20 på denne her )
Tok nesten 48 timer før det begynte å skumme på toppen og i dag på 5 dag så ser gjæra på toppen mye mer anderledes ut enn det gjorde med første batch. Er det bare å la den få tid på seg eller skal det røres opp litt i bunnen eller, eller, eller
Legger ved ett par bilder fra i dag. Forresten så var OG på 1044 og målte i dag 1033.

Coopers Wheat, Coopers Wheat malt-ekstrakt og Wyeast Belgisk Witbier 3944
Siden jeg kvelden før hadde fått ferdig min STC-1000 så røyk gjæringskaret inn i kjøleskapet på 20 grader.
(Første batchen min gjæret på vaskerommet på mellom 19-22 så da satte jeg 20 på denne her )
Tok nesten 48 timer før det begynte å skumme på toppen og i dag på 5 dag så ser gjæra på toppen mye mer anderledes ut enn det gjorde med første batch. Er det bare å la den få tid på seg eller skal det røres opp litt i bunnen eller, eller, eller

