Etter noen batcher har jeg endt opp som de fleste hjemmebryggere; dritlei av flaskevasking. Investering i fat og tilbehør er utført, og snakker om å se lyset!
Vanligvis karbonerer jeg fatene med sukkerlake, men min siste batch har jeg satt på tvangskarbonering. Mitt spørsmål er som følger: jeg har nå hatt ølet på 11psi i et par uker. Dersom jeg... ehm.. skulle ha glemt ølet i denne tilstanden noen ekstra uker, er det da fare for overkarbonering? Er det noe annet jeg bør passe på?
Hilsen
Nilsen
Vanligvis karbonerer jeg fatene med sukkerlake, men min siste batch har jeg satt på tvangskarbonering. Mitt spørsmål er som følger: jeg har nå hatt ølet på 11psi i et par uker. Dersom jeg... ehm.. skulle ha glemt ølet i denne tilstanden noen ekstra uker, er det da fare for overkarbonering? Er det noe annet jeg bør passe på?
Hilsen
Nilsen