Ærede forum,
jeg tipper tittelen på spørsmålet er av de mest forslitte. (Jeg har også "hørt rykter" om at det skal være en gjærstarterartikkel av Gahr, men hvor finner jeg den?)
Her er mitt spørsmål:
Vi skal brygge en porter med OG 1.066, og vi bruker London Ale WLP013, helt fersk gjær. Trenger vi starter til en batch på 25 liter, eller rekker det å pitche 2 rør? (Produksjonsdato er 2. jan.)
Takk for innsiktsfulle svar! ;-)
jeg tipper tittelen på spørsmålet er av de mest forslitte. (Jeg har også "hørt rykter" om at det skal være en gjærstarterartikkel av Gahr, men hvor finner jeg den?)
Her er mitt spørsmål:
Vi skal brygge en porter med OG 1.066, og vi bruker London Ale WLP013, helt fersk gjær. Trenger vi starter til en batch på 25 liter, eller rekker det å pitche 2 rør? (Produksjonsdato er 2. jan.)
Takk for innsiktsfulle svar! ;-)