Tørrhumling er å humle utenfor gryta punktum (etter koking) noen bruker humlepose, selv heller jeg bare humlepellets rett i karet. Stort sett alltid pleier denne å bunnfelle helt, gjør den ikke det kan du sette gjæringskaret kaldt et par dager.
Sist tørrhumlet vi med humlepose og det vil eg fraråde å gjørehumleposen sank aldri og alt ble bare liggende i posen som en har ball.
Følelse av dårligt utbytte av humla
Sist tørrhumlet vi med humlepose og det vil eg fraråde å gjørehumleposen sank aldri og alt ble bare liggende i posen som en har ball.
Følelse av dårligt utbytte av humla
Litt dårlig formulert av meg Etter koking som i etter koking i gryta og etter stormgjæringen i gjæringskaret og utenfor gryta etter koking i gryta haha.. uff
Holdt på i skrive utenfor gryta punktum, men så kom jeg til å tenke på mash hopping og first wort hopping. Tenkte ikke på å skrive etter stormgjæring.
Du har uansett fått masse gode svar her Så jeg kobler ut før jeg skriver mer tull. haha..
Er skikkelig trett i dag, var nettopp og handlet etter et bursdagsselskap med flere små skrikene guttunger på 4 år, ba kona mi hente sukkerfrie potetchips og greier.
Jeg tørrhumler fra typisk dag 3-5 når den verste gjæringen er over. Jeg bruker pellets og disse løser seg opp og pleier somregel å legge seg på bunnen. Dette var ikke tilfelle sist jeg flasket en citra IPA, da fikk jeg noen humlebiter flytende rundt i flaska, men disse bunnfelte og satt seg sammen med gjæren etter noen få dager på flaske. Hadde jeg satt gjæringsdunken kaldt i en dag eller to før flasking hadde nok disse humlebitene også bunnfelt. Citra humlen i dette partiet virker det som om var kvernet ganske grovt i pelletsene i forhold til andre humler jeg har brukt. Men det gikk nå greit alikevel
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.