Tidspress gjorde at jeg måtte droppe tørrhumling og prioritere karbonering på et par fat.
Noen som har erfaringer med å tørrhumle et par liter i et separat kar og tilsette i etterkant?
Ved bruk av pose i fat kommer det av og til noen små grønne biter ut av humleposa, men det er faktisk bare kult å ha de flytende rundt i øllet. Det fungerer utmerket. Humleposen vil flyte så du kan fiske den ut senere om du merker at det kommer gress smak.
Ved bruk av humlepose blir ølet litt mer grumsete, men mange som ikke bryr seg om det. Med neipa så er jo dette inn.
Angående gresssmak så har jeg selv aldri opplevd det de 4 årene jeg har laget øl. Og heller ikke han som humler rett i fatet. Så den avskriver jeg som en av mange myter der ute . Ellers har jeg ikke de rette smaksløkene for å oppdage den usmaken.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.