Tilsetting av honning

Hvordan tilsetter dere honning i Vørteren.

Har lest at enkelte koker i 5 min, andre tilsetter i nedkjølinga, og noen tilsetter etter stormgjering.

Hva liker dere. jeg har forsøkt de to første, men har ikke kåret noen vinner.

Og hvor mye liker dere å bruke. Gram/Liter.
 
Heisann,

Jeg har brygget litt med honning. Portere i begge tilfeller.
Har tilsatt honnin ved 0 min og som erstatning for sukker ved flasking.

I det brygget hvor det ble tilsatt ved 0 min, er det lite av honningen som kan kjennes i brygget.
Når jeg brukte det til flaskekarbonering var det ett større honningpreg.
Jeg anser begge som vellykkede. :)
 
Brygget white house ale nettopp, der er det honning tilsatt ved 5 min, den honningen skinner godt igjennom! Synes nesten det ble for mye smak. 600gram 5 min på 25L.

Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
 
Det har vel sikkert endel å si hvilken honningtype man bruker også, noen smaker jo mer enn andre.

Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
 
Tilbake
Topp