Hadde et innlegg for noe tid tilbake om et brygg jeg hadde satt som både luktet og smakte surt med en gang det var ferdig gjæret. Den eneste forskjellen fra tidligere brygg, var at jeg denne gangen brygget på ren malt. Ellers har jeg pleid å brygge på ekstrakt, eller blanding av ekstrakt og malt. Nå har det vist seg i ettertid at dette skjer hver gang jeg eller min bror brygger på ren malt. Kan ikke forstå hva som er feilen, da vi bruker samme fremgansmåte hver gang. Er det noen som har et godt råd ??? Er det noe spesielt man MÅ gjøre når man
mesker og brygger på ren malt som vi har oversett? Er det foreksempel veldig viktig å bruke Irich Moss? Som sagt, hver gang vi buker ren ekstrakt eller blander, så går det bra. Vi bruker tørrgjær.
Håper noen kan komme med råd om hvordan unngå dette problemet. :help:
Tom på Farmen
mesker og brygger på ren malt som vi har oversett? Er det foreksempel veldig viktig å bruke Irich Moss? Som sagt, hver gang vi buker ren ekstrakt eller blander, så går det bra. Vi bruker tørrgjær.
Håper noen kan komme med råd om hvordan unngå dette problemet. :help:
Tom på Farmen