Spørsmål knyttet til Tapping til flasker

Hei. Jeg planlegger å tappe til flasker i morgen (via sekunder gjæringskar for karbonering)
Er det viktig at det blir tappet så snart som mulig videre over på flasker fra sekunderkar, eller går det fint om det blir en pause på noen timer? ( tapping til sekunderkar formiddag - tapping vider til flasker på ettermiddag)

Mvh Nordpynt
 
Hei

burde ikke være noe problem å vente ett par timer. Du jo vente med å tilsette priming sukker til rett før tapping til flaskene.
 
Har nå tappet til flasker og satt til karbonering i romtemperatur på 20 -22 grader.
Hvordan skal flasker lagres når karbonering er ferdig etter 10-14 dager? Kjellerkaldt eller kjøleskap på 4 grader?
Ølet jeg har brygget er ferdig sett "påskeøl" fra www.olbrygging.no med ca 50% hvetemalt
 
Tilbake
Topp