Mitt første surøl har nå stått i 2 mnd på glassballong, og det har formet seg en flott pellicle.
Har det noe å si om jeg tar hull på den for å tilsette eiketerninger og bær?
Og planen ble utsatt pga manglende bærhøst, men NÅ er alt på plass.
Ølet har nå stått i 1 år, og jeg skal nå tilsette 1,7 kg Aroniabær som har fått et par kunstige frostnetter i fryseren samt eiketerninger.
Tilsetter jeg bærene rett i glassballongen i frossen tilstand, eller bør jeg stikke om? Ølet må evt. da stikkes om til plastbøtte, og planen er at det skal få stå og kose seg i minst 4 mnd til.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.