Men, er du lysten på og dele oppskriften på denne?Så 7 fjell hadde lagt ut men er såpass ny når det kommer til brygging at dette med % og efektivitet er ikke bare bare og forstå seg på altid,
Så noe og gå etter hadde vært greit
Din effektivitet er det ingen andre enn du selv som gi svar på.
Har du ikke peiling kan du være konservativ og legge den rundt 50%.
Da får du svar på hvor mye ingredienser du må ha ved et gitt volum.
Bruker du kalkulator/program når du skriver oppskriften? Beercalc er gratis og enkel å bruke for oss nybegynnere.
Er klar over at ingen andre enn meg kan gi noe svar på effektiviteten av mitt oppsett, men tenkte om noen andre allerede hadde lagt denne inn I kalkulator/program kunne eg gått etter den, men får prøve meg frem på beercalc,må jo læres engang uansett... har bare Vært enkelt og bruke andre oppskrifter frem til nå takk for tips om beercalc skal prøve å sette meg litt inn I dette I kveld
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.