E det noen som har noen gode råd vedr. God kontroll på stegmesk på bb60? DEt digitale termometeret er ikke mye å stole på. Termometeret viser 65 grader, manuelt måling viser 55. Cirkulering?? Gode råd... any???
E det noen som har noen gode råd vedr. God kontroll på stegmesk på bb60? DEt digitale termometeret er ikke mye å stole på. Termometeret viser 65 grader, manuelt måling viser 55. Cirkulering?? Gode råd... any???
Har BB60 selv og 7-8 brygg på samvittigheten....Det første av disse bryggene var med stegmesking...løp som en jojo med varmt/kaldt vann for å regulere temperaturen. Så denne tråden skal jeg følge med på :yes:
Eg sirkulerer kontinuerleg under heving av temp. Det har fungert fint. Var ute for at tempsikring rauk ein gong, fekk råd av Per Inge om å berre bruke 1 element.
Eg sirkulerer kontinuerleg under heving av temp. Det har fungert fint. Var ute for at tempsikring rauk ein gong, fekk råd av Per Inge om å berre bruke 1 element.
Har selv steg mesket (50, 65, 78) med BB60 uten problemer. Starter med litt lite vann og sirkulerer med øse samt tilsetter varmt vann og rører. Med litt trening går det fint, men kommer til å bygge inn pid og pumpe løsning på sikt
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.