Treig
Norbrygg-medlem
Hallaisen
For å korte ned tiden det tar å koke opp f.eks 50 liter vann før brygge-start, hadde det vært mulig å brukt kobber-spiralen (aka kjøle-spiralen) til dette, ved å ha den over gass-flammen for så å kjøre vann gjennom og ned i koke-karet?
Jeg vil anta funksjonen blir reversert slik at vannet som kommer ut, vil være opp mot 100c?
-Vil kobber avgi smak når den er varm?
-Smeltepunktet for Kobber er 1084c.. -hvor varm blir en gassflamme fra krabbekoker?
mvh
Treig
For å korte ned tiden det tar å koke opp f.eks 50 liter vann før brygge-start, hadde det vært mulig å brukt kobber-spiralen (aka kjøle-spiralen) til dette, ved å ha den over gass-flammen for så å kjøre vann gjennom og ned i koke-karet?
Jeg vil anta funksjonen blir reversert slik at vannet som kommer ut, vil være opp mot 100c?
-Vil kobber avgi smak når den er varm?
-Smeltepunktet for Kobber er 1084c.. -hvor varm blir en gassflamme fra krabbekoker?
mvh
Treig