Rune81
Norbrygg-medlem
Hei folkens,
har leita rundt her en stund men finner ikke svar...
Har fått tak i et flowmeter til o2, som måler ganske nøyaktig opp til 3 l/min.
Finnes det noen tabell for hvilken o2 metning som anbefales til de forskjellige typer øl?? Ale, lager. Regner med at OG har en del å si?? Eller har dette for stor variasjon til at man har en tommelfingerregel?
Mener å ha sett et skjema her inne som sånn ca forteller hvor mange ppm man får i vørteren etter x antall minutt med 1 l/min flow, men kan ikke finne denne.
Jeg har ingen o2 måler så et slikt skjema hadde vært gull. Har en 2 micron brusestein og bruker europris gjæringsdunker +- 24L i hver
Eller er det bare å RDWHAHB og kjøre 1 l/min i ett minutt uansett?
har leita rundt her en stund men finner ikke svar...
Har fått tak i et flowmeter til o2, som måler ganske nøyaktig opp til 3 l/min.
Finnes det noen tabell for hvilken o2 metning som anbefales til de forskjellige typer øl?? Ale, lager. Regner med at OG har en del å si?? Eller har dette for stor variasjon til at man har en tommelfingerregel?
Mener å ha sett et skjema her inne som sånn ca forteller hvor mange ppm man får i vørteren etter x antall minutt med 1 l/min flow, men kan ikke finne denne.
Jeg har ingen o2 måler så et slikt skjema hadde vært gull. Har en 2 micron brusestein og bruker europris gjæringsdunker +- 24L i hver
Eller er det bare å RDWHAHB og kjøre 1 l/min i ett minutt uansett?