Hei
Kort spørsmål ang naturlig karbonering på flasker.
De 2 siste bryggen virker litt tamme.
Brygget en pale ale som nå står i kjøleskap etter en måned ageing, men sysnes den er tam.
Står også en brown ale til ageing nå, men den virker også litt tam.
Har brukt ca 6 gr sukker pr liter og romtemratur 19,5 -21,5 grader.
Hva kan ha gått galt her?
Begge smaker fortreffelig da, også brown alen begynner å bli bra.
Kort spørsmål ang naturlig karbonering på flasker.
De 2 siste bryggen virker litt tamme.
Brygget en pale ale som nå står i kjøleskap etter en måned ageing, men sysnes den er tam.
Står også en brown ale til ageing nå, men den virker også litt tam.
Har brukt ca 6 gr sukker pr liter og romtemratur 19,5 -21,5 grader.
Hva kan ha gått galt her?
Begge smaker fortreffelig da, også brown alen begynner å bli bra.