Vi skal jo i første sesong naturligvis lage juleøl (vi har mangeårig tradisjon som juleøltestere i sosial regi, så dette er vi kanskje ekstra spente på). Spørsmålet er når skal det brygges? Vi ønsker egentlig å lage en batch med noe litt mer "sommerlig" nå mens det fremdeles er varmegrader ute, men så ser jeg flere steder at mange er tidlig ute med juleøl også - er det noen "regel" i forhold til dette? Er det noen grunn til at juleølet skal stå spesielt lenge eller er det bare en tradisjon for mange?
Vi har, som sikkert flere andre, litt begrenset med muligheter til å brygge løpende, både hva gjelder tid og utstyr, så vi ser for oss å få brygget en dag her tidlig i september neste gang og så kanskje en gang i løpet av måneden etter igjen. Bør vi ta juleølen først? Hva gjør dere andre?
Vi har, som sikkert flere andre, litt begrenset med muligheter til å brygge løpende, både hva gjelder tid og utstyr, så vi ser for oss å få brygget en dag her tidlig i september neste gang og så kanskje en gang i løpet av måneden etter igjen. Bør vi ta juleølen først? Hva gjør dere andre?