Hei. Har en lignende post under underforumet for speidel, ikke meningen med dobbelposting, men føler jeg ikke har fått helt svar på det jeg lurte på så kanskje jeg når ut til noen flere lærde her:
Skal meske over natten pga jobb/tidsklemma, blir stående 7-8 timer. Oppskriften sier enstegsmesking på 65grader. Hva er "best" av:
1: Meske på 65grader gjennom hele natten, mashout og skylle på morgenen?
2: Meske på 65grader i 90 min, mashout og skylling, varme opp til 90grader(for kverking av evt basselusker), la det stå natten over og starte opp med koking på morgenen?
Hvis det blir litt hipp som happ så velger jeg alternativ 1 da det hadde passet meg best.
Skal meske over natten pga jobb/tidsklemma, blir stående 7-8 timer. Oppskriften sier enstegsmesking på 65grader. Hva er "best" av:
1: Meske på 65grader gjennom hele natten, mashout og skylle på morgenen?
2: Meske på 65grader i 90 min, mashout og skylling, varme opp til 90grader(for kverking av evt basselusker), la det stå natten over og starte opp med koking på morgenen?
Hvis det blir litt hipp som happ så velger jeg alternativ 1 da det hadde passet meg best.