Tenkte at jeg fikk starte opp en liten tråd der jeg kan hive inn endel spørsmål nå når jeg skal til med å transformere en VVB til et ølbryggeri.
Jeg har tatt hjem to stk 200L VVB, siden jeg nok kommer til å ødelegge den første i læreprosessen .
Har sett på postene på forumet her at det er smart med et varmeskjold utenpå kjelen og at det brukes en VVB som er litt større for å få til dette. Kan jeg ikke bruke det "skallet" som allerede er utenpå VVBen?
Og når jeg nå skal dissekere VVBen, er det greiest å bare legge den flatt og dele hele sulamitten i to med vinkelsliper, eller tar jeg av det ytre skallet for så å dele innmaten i to?
Skal ta endel bilder av hele prosessen fra begynnelse til slutt tenker jeg, tror kanskje det (håper iallefall) er flere enn meg som lurer på disse små, praktiske tingene og på bildene som ligger ute av VVB bryggerier er jo allerede VVBen demontert...
Uansett, er glad for alle tips og triks som kan hjelpe meg med å få realisert bryggeriet mitt.
Jeg har tatt hjem to stk 200L VVB, siden jeg nok kommer til å ødelegge den første i læreprosessen .
Har sett på postene på forumet her at det er smart med et varmeskjold utenpå kjelen og at det brukes en VVB som er litt større for å få til dette. Kan jeg ikke bruke det "skallet" som allerede er utenpå VVBen?
Og når jeg nå skal dissekere VVBen, er det greiest å bare legge den flatt og dele hele sulamitten i to med vinkelsliper, eller tar jeg av det ytre skallet for så å dele innmaten i to?
Skal ta endel bilder av hele prosessen fra begynnelse til slutt tenker jeg, tror kanskje det (håper iallefall) er flere enn meg som lurer på disse små, praktiske tingene og på bildene som ligger ute av VVB bryggerier er jo allerede VVBen demontert...
Uansett, er glad for alle tips og triks som kan hjelpe meg med å få realisert bryggeriet mitt.