Er det noen som har et godt tips for å logge temperaturen i flasker under varm sterilisering?
Vi bruker en Trykkkoker på 100 liter til sterilisering av flasker. Men i det siste har jeg begynt å bli usikker på om vi oppnår rett temperatur i alle flasker når vi har trykkokeren helt full.
Vi trenger en logger som optimalt sett skal passe inne i en flaske, tåle en bar overtrykk og minimum 121 grader celsius i 60 minutter.
Den kan gjerne være engangs, da vi kun trenger å verifiser effekten. Det skal sies at vi ikke har noen infeksjoner som vi kan merke. Det kan likevel være interessant å vite hvor fort temperaturen i flaskene øker, og om vi når maks temperatur.
Torga
Vi bruker en Trykkkoker på 100 liter til sterilisering av flasker. Men i det siste har jeg begynt å bli usikker på om vi oppnår rett temperatur i alle flasker når vi har trykkokeren helt full.
Vi trenger en logger som optimalt sett skal passe inne i en flaske, tåle en bar overtrykk og minimum 121 grader celsius i 60 minutter.
Den kan gjerne være engangs, da vi kun trenger å verifiser effekten. Det skal sies at vi ikke har noen infeksjoner som vi kan merke. Det kan likevel være interessant å vite hvor fort temperaturen i flaskene øker, og om vi når maks temperatur.
Torga