Her er oppskriften kopiert fra en papirlapp jeg hadde den på. (Mine kommentarer i parentes slik jeg tolket oppskriften)
Volume 25 ltr (før kok)
Boil volume 20 ltr (til gjæring)
OG: 1044 (før kok)
BG: 1056 (etter kok)
FG: ?
Alkohol: 4,3 abv
Color: 16 EBC
Bitterness: 46 EBU
BU/GU: 1,04
3700 gr Pilsner 3 EBC
450 gr Crystal 135 EBC
230 gr Flaked Barley 3 EBC
450 gr Kandis light 0 EBC
68 degrees for 60 min, 78 degrees for 5 min
Challenger 7,6%. 22 gr 60 min
Admiral. 11%. 20 gr. 60 min
WLP004 20 degrees for 14 days
Et par ting jeg synes er rart: kun 4,3 % alc med 1056. Skal det stemme må jo FG være omkring 1022. Kan dette være pga Kandis? Aldri brygget med dette før og vet ikke om dette sukkeret er er like gjærbart som malt.
Og ingen humle etter 60 min.
Men har nå prøvd i alle fall. Traff akkurat på de oppgitte gravitetene.