Har karbonisert med 7 g sukker pr liter på en pils ved 5˚c, veldig fin aroma og smak, MEN INGEN KULLSYRE, har nå stått nesten 5 uker ved 5˚c, hva kan jeg gjøre?
Sett flaskene i romtemperatur. Jeg tror ikke sliten gjær gjør noen god jobb ved 5 grader. Mulig du ville fått karbonert ølet over tid, men jeg ser ikke noe poeng i det.
Ølet må da smake ubehagelig søtt med ugjæret sukker i?
Sett flaskene i romtemperatur. Jeg tror ikke sliten gjær gjør noen god jobb ved 5 grader. Mulig du ville fått karbonert ølet over tid, men jeg ser ikke noe poeng i det.
Ølet må da smake ubehagelig søtt med ugjæret sukker i?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.