er det vanlig og nødvendig å klemme ut lufta fra flaskene før man skrur på korken? dette vil jo ikke være mulig med glassflasker som vel de fleste bruker
Det er sterkt å anbefale at du klemmer ut luften. Jeg karbonerte selv et par ganger på PET 1,5 - men gikk FORT over på karbonering direkte på glassflasker (følte at prosessen var direkte unødvendig da jeg allikevel ville servere fra flaske med egen logo - brusflasker blir ikke det samme..). Som er produserte for å tåle trykket. Hvilket de gjør uten å gå i luften (om du ikke overdriver bruken av sukker, eller etterfyller med gjær). På glass forsøker man å fylle så langt opp som mulig, for å unngå luft/oksidering i ølet.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.