Jeg har lyst til å prøve ovenstående oppskrift, og ende med ca 15-17kg gryn og prøve med så mye vann det lar seg fylle på, og vil anta
at skylling vil også være en omfattende prosess? Jeg må vel bare utføre noen beregninger.
Prøver å planlegge 3 x 23lt gjæringsdunker etter nedkjøling slik at drikkbart øl blir minimum 60 lt.
Vil anta at det blir mye skyllevann å ta ibruk, og at en del liter må vel kanskje kokes på si på kjøkkenet ?
Kommer til å blande dunkene godt slik at alt er mest mulig jevnet ut før koking.
Noen av dere som føler dette går litt over styr? Kom gjerne med innspill og meninger og erfaringer.
Aha, da skal jeg prøve å holde meg innenfor 14kg gryn og se hva som skjer.
Men kommer nok til å prøve på 3 x 23liters brygg ut i fra dette, slik at jeg kan flaske inn akkurat 60 lt (ikke en halvliter for lite...)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.