Hei,
Jeg har gjort mitt første brygg, det står nå til gjæring.
Har brukt en oppskrift fra Bryggselv.no som heter Gahr ed. Pilsner.
I oppskrift:
OG: 1.047-1.050
FG: 1.010-1.014
Da jeg satt det til gjæring målte det bare 1.027, og nå er det nede i 1.014 ca.
Hva gjorde jeg galt? Går det fortsatt ann å få 4,7% alkohol i ølet?
Når jeg legger til sukker før tapping, vil det kun tilføre kullsyre, eller alkohol også?
Sorry for dumme spørsmål, er helt ny
Jeg har gjort mitt første brygg, det står nå til gjæring.
Har brukt en oppskrift fra Bryggselv.no som heter Gahr ed. Pilsner.
I oppskrift:
OG: 1.047-1.050
FG: 1.010-1.014
Da jeg satt det til gjæring målte det bare 1.027, og nå er det nede i 1.014 ca.
Hva gjorde jeg galt? Går det fortsatt ann å få 4,7% alkohol i ølet?
Når jeg legger til sukker før tapping, vil det kun tilføre kullsyre, eller alkohol også?
Sorry for dumme spørsmål, er helt ny