Nå må eg komme i gang med litt krydret julebrygg, litt i siste litten og eg er grønn på det feltet med krydring.
Eg tenkte i grunn å ta utgangspunkt i ein dobbel bokk og tilsette smaker ved siste 5 min koking.
Smakene som eg kunne tenke meg å ha oppi er: kanel, vaniljestang nellik og tørket/fersk appelsin skall.
Eg har ein BB30 2 generasjon til å brygge i.
Er det nokon som har nokon innvendinger og tips og komme med så setter eg stor pris på det.
Har frå før av ein Porter og ein Imperial stout som eg brygget i mai til jul. :-D
Eg tenkte i grunn å ta utgangspunkt i ein dobbel bokk og tilsette smaker ved siste 5 min koking.
Smakene som eg kunne tenke meg å ha oppi er: kanel, vaniljestang nellik og tørket/fersk appelsin skall.
Eg har ein BB30 2 generasjon til å brygge i.
Er det nokon som har nokon innvendinger og tips og komme med så setter eg stor pris på det.
Har frå før av ein Porter og ein Imperial stout som eg brygget i mai til jul. :-D