Tenker på brygging av Neipa men ser flere anbefaler tvangskarbobering pga. oksidering.. Er det noen som har forsøkt C-vitamin i forbindelse med brygging av denne stilarten ? tenker på å flaske på vanlig måte med sukker for karbonering.
Tenker også litt på om det lar seg gjøre å justere ph med sitronsyre i stedet for melkesyre, for å oppnå antioksyderende virkning, eller evt. med askorbinsyre.
Det absolutt beste er å justere med sauergut. http://www.lowoxygenbrewing.com/ingredients/a-sauergut-reactor/
Denne siden anbefaler å bruke malt for syrning, men lactobacillus plantarum fungere bra ned mot romtemperatur. Det finner man i Nycopro Ferie-tabletter. Hvis man lager en vanlig starter og en liter lacto-starter to dager før brygging, går det bra.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.