Volume: 23 liters
OG: 1054
FG:
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 13 EBC (Amber)
Bitterness: 41 IBU
BU/GU: 0.75
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 3EBC 4500 g
Cara Crystal 120 EBC 120EBC 200 g
Melanoidin Malt 69EBC 150 g
Munich Malt 20 EBC 20EBC 100 g
Hops
Chinook 12.6% alpha 25g 60minutes
Amarillo 10.7% alpha 20g 10minutes
Centennial 10% alpha 15g 5minutes
Centennial 11% alpha 10g dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Brygget denne idag, og treng litt innspill på tørrhumle. Har planlagt 10 gram med centennial.
Skal eg ha meir i eller skal eg bruke amarillo også?
OG: 1054
FG:
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 13 EBC (Amber)
Bitterness: 41 IBU
BU/GU: 0.75
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 3EBC 4500 g
Cara Crystal 120 EBC 120EBC 200 g
Melanoidin Malt 69EBC 150 g
Munich Malt 20 EBC 20EBC 100 g
Hops
Chinook 12.6% alpha 25g 60minutes
Amarillo 10.7% alpha 20g 10minutes
Centennial 10% alpha 15g 5minutes
Centennial 11% alpha 10g dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Brygget denne idag, og treng litt innspill på tørrhumle. Har planlagt 10 gram med centennial.
Skal eg ha meir i eller skal eg bruke amarillo også?