Hei!
Dette er vel evig tilbakevennende spørsmål.
Jeg har brygget en pilsner som enda ikke har startet gjæring, den var ferdig med tilsatt gjær 25/11 og idag 4/12 er det fortsatt ikke liv.
Hadde på gjær 1 pk. Wyeast 2206 Bavarian smack pack, produksjons dato 09-08-2010. Gjæringdunken står i 8 til 10 grader
Er gjæren for gammel.
Kan jeg tilføre mer gjær, i tilfelle hvordan?
Dette er vel evig tilbakevennende spørsmål.
Jeg har brygget en pilsner som enda ikke har startet gjæring, den var ferdig med tilsatt gjær 25/11 og idag 4/12 er det fortsatt ikke liv.
Hadde på gjær 1 pk. Wyeast 2206 Bavarian smack pack, produksjons dato 09-08-2010. Gjæringdunken står i 8 til 10 grader
Er gjæren for gammel.
Kan jeg tilføre mer gjær, i tilfelle hvordan?